sponsor

sponsor

Slider

My Youtube Story

Business

Luahan dan perkongsian

KeluargaKu

Agamaku

Jalan-jalan

Sokong Bisnes Saya

Sokong Bisnes Saya
klik pada gambar untuk special deal
» »Unlabelled » Bukan pak sudin je yang angin, aku pun angin juga.Sebelum PRU14, bila baca manifesto PH memang layanlah orang cakap. AKu yang susah ini berharap sangat semua yang dijanjikan itu dapat dilakukan dan pastinya memberi sedikit kelegaan buat aku sebagai rakyat biasa yang terbeban dengan pelbagai jenis hutang dan tekanan hidup.

Kalau baca semua perincian Manifesto PH ini, mcm cerita Nujum Pak belalang la plak rasanya terutama pada bahagian pak sudin dan pak ajis menyamun haiwan ternakan. Scene yang sangat kelakar tapi membawa mesej yang sangat dalam.

Semoga perkongsian ini dapat megurangkan stress kerja dan dapat berkenalan dengan apek2 hebat yang berjaya menawan Putrajaya.

wallahuaklam
www.dadiydoo.com


disclaimer:
Video ini adalah sekadar pandangan peribadi sahaja dan tidak meilbatkan mana-mana kumpulan dan pertubuhan. Segala yang dikongsikan ini adalah kerana minat mendalam dalam politik negara serta melihatnya dari sudut yang berbeza. 

Saya mohon maaf sekiranya apa yang dikongsikan ini tidak selari dengan pendapat anda, ianya sekadar karya creative yang bersifat 'personal' sahaja.

#Kencing #LimGuanEng #TonyPua

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply