Apa fungsi ketua2 tamil dalam DAP?


BMF 
Basmi Mereka First. 
Aku ni bukan nak panaskan keadaan, tapi cara dorg berkerja ni mcm tersusun dan bergerak kearah yang sama dimana ingin hapuskan umat kita dibumi ini dgn dibantu oleh BARUA2 melayu di tanah air kita. 
 
 10 kesan GEMPAK disebalik kempen BMF ini,yang last tu janganlah BMF
 
 
 
Tamil ni dah bgtau lama dah pasal plan mereka.. Mula2 mereka nak usik bab raja2 kita.Kerana apa? Kerana dia tau raja2 melayu ni adalah sumber kekuatan umat melayu yg sukar di gànggugugat. Kerana itu LGE lantik ust apa namanya jd penasihat agama di Pulau Pinang. 
 
 
 
Ust ni dilantik kerana pernah berkata Malaysia akan jd republik dgn cara dan aturan yg beliau susun dulu. Lani plan dorg makin nyata. Abu chinpeng pula diagung2kan dan reunion bekas2 pengganas diadakan. Apa fungsi tamil ni dlm negara kita? 
 
 
Wallahuaklam 
Jauh sudah kufikirkan  



ps: Sebelum anda meninggalkan blog ini, pastikan anda klik sekali pada mana2 iklan gugel (klik disini) yang ada dalam blog ini sebagai tanda sokongan buat kami dalam menguruskan karya ini.Terimakasih.

No comments

Powered by Blogger.