Makin haru negara kita ni ?

Negaraku! 
Apa nak jadi ni tuan2 semua. 
Lani kat malaysia sebuah negara islam, dah boleh dah jadi sugar daddy dan kini DBKL dah beri kebenaran gadis2 kita jadi penzina professional dipasaran. Aku pun pelik. Menteri jaga DBKL ni adalah dari parti "rahmatan lil dap" iaitu pak kulup khalid albaruai. 
Mcmni kah menteri dari parti PAN yg diketuai 'org gila' (abg mad yg cakao dulu dia gila kalau tubuh parti baru) abg mad sabu ni. Sikit2 korang hancurkan maruah anak2 bangsa oleh parti rahmatan lil dap ini. Ada ke ini yg dijanjikan 1juta peluang kerja jika PHancing memrintah. Nauzubillah min zalik. 
Korang jual anak2 gadis kita kepada keparat2 dipasaran. Ini app jual kemaluan pak kulup khalid oiii..bukan jual nasi lemak. Makin teruk dah negara ni di godam oleh puak2 penipu dan penghasut ni. Muka je melayu tapi jiwa kalah yahudi. Hancurkan masa depan anak2 dgn pakej pelacuran yg dijaja oleh koperat2 sial itu. Pak kulup khalid ni broker bapa ayam ke apa ni? 
Apa nak jadi negara kita ni?
Sudahlah tanah di kg baru pun dia bapak broker..... Apa kata kalian semua 
Wallahuaklam 
Jauh sudah kukembara  
Www.dadiydoo.com

No comments

Powered by Blogger.