Bersilat cara mujahid rawa

Throwback
Negaraku. Korang kalau nak sembang pasal dia ni kena ada ilmu agama. Bukan setakat ilmu agama islam, ilmu agama hindu,buddha, kristian dan semuanya baru boleh berdebat dgn mahagurau mujahid ni. Bukan calang2 org boleh dok kerusi jakim tu. Kalau setakat kail panjang sejengkal, jangan otak mujahid hendak diduga. Padah jawabnya. Mahagurau mijahid antara yg terawal ke kuil seafield masa kes adib. Dia bukan nak tgk kenapa adib jadi mangsa, tapi dia comolot dulu dgn sami2 disitu. Inilah menteri yg malaysia baru nak, biar bamgsa sendiri mati, tp jangan bangsa lain. Kes surau dijohor dibaling bangkai babi ketika masa tu pun mahagurau mujahid pun tak pergi kerana jaga kuil lagi best dari jaga surau. Bila kes jawi baru2 ni, mahagurau ni semyap sunyi, tetiba keluar pegang tanglung. Rupanya main tanglumg lagi syok dari handle kes jawi. Jadi kita kena hormat 'fatwa' mahagurau ni sebab dia ada sijil black belt dlm semua agama didunia... tak mcm korang yang pong pang2 tapi degree pun Fake! Amacam!!! Ada bran!!! wallahuaklam jauh sudah guruku itu lepak sat @ www.dadiydoo.com

No comments

Powered by Blogger.