Sardin orang kita sedap rasanya


Khidmat Komuniti BMF. 
Nampaknya sejak kempen BMF bermula, stok sardin jenama org kita sedang hangat dipasaran. Pelbagai jenama baru muncul dpasaran demi memenuhi permintaan tinggi orang kita. Dulu org makan sardin tin psl bujet burst. 


Tp lani org makan sardin sebab senang nak masak dan cepat siap. Jadi kpd geng pahang, untungla dpt beli produk ini disana. Jadi pakat2 lah promosi produk org kita ni. Tak dpt duit krn promosikan brg dia ni, dpt pahala sedekah pun syukur kan. Kepada usahawan org kita, keep promosikan produk anda. 


Labur lah sikit duit utk buat marketing, jangan harap sangat org lain tolong viralkan produk kita. Takut2 nanti org viralkan keburukan produk kita pula.. Bahaya utk kesihatan bisnes kita. Aku buat sekadar termampu, tapi usahawan juga wajib bantu rangkaian org kita utk sama2 naik. 


Berilah insentif kpd vlogger2 yg buat review free di channel youtube masing2, sebab dgn review2 mcmni juga dpt menaikkan jualan anda juga. Janganlah makan sorang2kan...:) 

Oklah, kalau org kita ada keluarkan kuih bakul utk tahun baru cina ni pun bagus jugakan. 

wallahuaklam 
jauh sudah kukembara
www.dadiydoo.com

No comments

Powered by Blogger.