Dap kaki putar belit negara

Throwback
Negaraku. 
Syukur sangat PH jatuh baru2 ni. Kalau tak , pasti anak2 kita akan di brain wash dgn agenda Dap yg memutarfakta sejarah utk menjadikan kominis sebagai pejuang negara. 




Negaraku | Kita InsyaAllah akan menang melawaninya

Kini tugas kita pula utk brainwash balik anak2 kita utk betulkan fakta bahawa kominis ni adalah musuh negara. Apa kata anda pula? Jem dah jari ni menaip, tapi kerana sayangkan agama bangsa dan tanahair ini, jem pun jem lah ...😁😁😁😁♥️♥️ 


Atok pun nampak agenda DAP ni, pasal tu lah dia bubarkan kabinet segera. Atok pun sebenarnya malu dgn kabinet PH ni yg langsung tak perform. Mcmana atok nak bawa kabinet ph ni utk APEC2020. 




Memalukan negara.So atok bubarkan kabinet. Nampak tak misi DAP utk negara ini? Kalau tak nmpk juga, baik mati jelah dari hidup menyusahkan ummat. 




wallahuaklam 
jauh sudah kuperati 


No comments

Powered by Blogger.