Comel jer abg mad jaga cucu

Throwback
Negaraku. 
Ala ala comelnya cucu abg mad. Lama abg mad tak main2 dgn cucu kan. Yelah abg mad sibuk urusan negara sejak 22 bulan lalu. Kini abg mad ada bnyk masa pula dgn cucu. Tugas atok mad dah habis. Negara dah jadi aman, musuh2 berjaya dipatahkan dan negara kembali bergerak semula seperti sebelum pr14. 


Negaraku | Saat ku idamkan

 

Kdg2 rindu gak dgn abg mad di pentas politik Sejak abg mad jd menteri hari tu, aku jarang dpt gelak2 bila abg mad ceramah di mana2. Yelah nak kena jaga tutur bahasa takut salah fakta la kan. Apapun, abg mad bolehlah mulakan semula lawak2 abg mad mcm dulu. Sejak abg mad dah tumbang sendiri ni, baru aku dpt dgr lawak terbaru abg mad kat andalas sana . 



Memang lawak dan menghiburkan. Aku fikir, abg mad adalah pembangkang terbaik utk negara dari segi menurunkan kadar tension kpd rakyat malaysia. Tanpa abg mad, negara ini pasti serius dan membosankan. Selamat berehat abg mad dirumah sana. 



Kurangkan keluar mlm sebab body guard dah xder mcm sebelum ni. "sampai je Malaysia, kerajaan (ph) tumbang, anak haram jadah betui" 🤣🤣🤣🤣 



walalhuaklam 
jauh sudah kutertawa 

No comments

Powered by Blogger.