Pening samada nak vacsin ke tak?


 Fikirkan bersama

Ramai juga pakar2 disana membentangkan itu dan ini dalam membenarkan dan melarang penggunaan vacsin covid19 ini sehingga memeningkan orang ramai berkenaan dengannya.

Apa pula kata anda? Bagi aku, ianya terpulang pada individu masing2. Masing2 ada right utk memperkatakan sesuatu berkenaan dengan vacsin ini. Bagi aku secara peribadi, aku tak suka divacsin utk covid19 ini. Tapi disebabkan rules and regulation negara kita dan dunia, nak tak nak kena jugalah. 

Kerajaan arab saudi mewajibkan setiap yang datang kenegaranya kena vacsin. KAt situ jer dah tak leh nak buat apa dah. Nak buat umrah haji, kenalah vacsin.


 Kita sudah dikawal dari segala sudut kini.

 

wallahuaklam

Jauh sudah kukembara

No comments

Powered by Blogger.