Jiwa mereka semakin sakit di INDIA


 Umat kita
Kelihatan peperangan agama semakin kuat diantara terrrosim hindu dengan penduduk muslim di India. Setiap hari mereka memprovokasi penduduk muslim dengan pelbagai sekatan dan ancaman yang pasti akan mengganggugugat kestabilan negara India disana.

Puak pelampau hindu sudah tidak dapat bertahan melihat umat islam disana semakin hari semakin ramai sedangkan puak2 hindu pula semakin hari ditinggalkan oleh rakyat mereka sendiri. Sebab inilah mereka terus mengancam kestabilan dan keharmonian penduduk islam disana.

Kini mereka sedang mengarahkan warga hindu utk memboikot semua perniagaan orang islam disana. Mereka seperti ingin lakukan 'BMF' ala2 Malaysia dengan menyasarkan semua premis perniagaan orang islam. Mereka masukkan 'kebencian' kepada kaumnya kepada orang islam demi kononnya utk menyelamatkan bumi india dari di Tauhidkan oleh umat Islam.


 Kini dibulan ramadhan al mubarak, mereka cuba mengganggu ibadah umat islam dengan cuba merusuh masjid2 di sekitar negara tersebut sehingga menyebabkan umat islam terpaksa berkawal menjaga rumah Allah tersebut. 

Adakah PM india tersepit dibalik ketegangan agama dalam negara india tersebut. Ingatlah, bahawa sehandal2 kalian merancang utk jatuhkan Islam , sesungguhnya Allah jauh lebih handal dalam merencanakan agamaNya itu dibumi kecil india tersebut.

Wallahuaklam
Jauh sudah kukembara

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.