sponsor

sponsor

Slider

My Youtube Story

Business

Luahan dan perkongsian

KeluargaKu

Agamaku

Jalan-jalan

Sokong Bisnes Saya

Sokong Bisnes Saya
klik pada gambar untuk special deal

Ubah cara berbelanja, untuk masa depan anak cucu kita


Mungkin selama ini kita tidak kisah tentang apa yang kita beli di kedai-kedai baik pada barangan harian mahupun barangan perhiasan. Kini cara pembelian kita perlu diubah demi kemaslahatan umat. Banyak produk usahawan-usawan kita dipasaran yang memerlukan sokongan kita rakan seagama mahupun rakan sebangsa. Produk mereka ini kini lebih menarik dan disediakan dalam keadaan bersih , halah dan patuh syariah.

Oleh itu, jangan lah kita buta akan produk-produk kita ini dan pastikan anda menyokong sehingga keakhirnya demi kelangsungan hidup ummah dan agama suci ini.

wallhuaklam
www.dadiydoo.com

Andai LRT terlambat siap selepas PRU14, apa akan jadi?


Betullah kata orang lama, tanah ini tanah melayu. Dan hanya melayu islam sahaja yang tahu bagaimana untuk menguruskan tanah bertuah ini yang terbentang dari thailan hingga ke indonesia ini.

Akan tetapi apabila terjadi sebegini, melayu sudah tidak mempunyai sebarang kuasa untuk menjalankan hala tuju yang lebih jauh dan berjaya. Bangsa cina dan india yang datang menagih simpati dibumi ini akhirnya sudah melebihi dari apa yang kita sangkakan. Agama islam sudah dirobek2 sebegitu rupa sehingga negara ini sudah tidak harmoni dan aman lagi.

Apa hala tuju atok ketika ini.
www.dadiydoo.com

Sekolah Wawasan hanya tinggal wawasan sahaja.

Sekolah wawasan merupakan sekolah yang di ilhamkan oleh Perdana Menteri ke4 iaitu Dr Mahathir Muhammad dari UMNO. Sekolah yang mempertemukan semua bangsa di negara kita dalam satu kawasan telah ditentang hebat oleh NGO Dong zong dari bangsa Dap.

Sehingga kini, sekolah wawasan ini cuma dapat didirikan sebanyak 5 unit sahaja diseluruh negara hanya disebabkan oleh politik perkauman sempit oleh bangsa dap.

Apa halatuju pendidikan negara kita kini?
wallahuaklam
www.dadiydoo.com