sponsor

sponsor

Slider

My Youtube Story

Business

Luahan dan perkongsian

KeluargaKu

Agamaku

Jalan-jalan

Sokong Bisnes Saya

Sokong Bisnes Saya
klik pada gambar untuk special deal
» »Unlabelled » Apalagi yang menteri bangsa DAP ni nak rakyat lakukan!Macam-macam kisah dengan sikap menteri2 bangsa DAP ini. Mereka semua langsung tidak ada pengalaman dalam menguruskan sebuah negara yang hebat seperti malaysia ini. Dengan hanya menabur fitnah dimerata tempat, kini mereka menang dan diberi mandat untuk mentadbir negara.

Tapi apa yang terjadi adalah sebaliknya. Keadaan negara semakin bercelaru dengan pelbagai agenda yang tidak menentu. Setiap menteri cuba menunjuk pandai tapi bodoh yang terserlah. Seperti menteri industri utama ini, sudahlah tidak pernah menjadi pekebun2 sawit dan getah, dia cuba memperbodohkan rakyat dengan idea2 yang giler dan tidak masuk akal.

Rakyat malaysia beru kenal siapa bangsa dap ini.

wallahuaklam
www.dadiydoo.com

disclaimer:
Video ini adalah sekadar pandangan peribadi sahaja dan tidak meilbatkan mana-mana kumpulan dan pertubuhan. Segala yang dikongsikan ini adalah kerana minat mendalam dalam politik negara serta melihatnya dari sudut yang berbeza. 

Saya mohon maaf sekiranya apa yang dikongsikan ini tidak selari dengan pendapat anda, ianya sekadar karya creative yang bersifat 'personal' sahaja.

#teressaKok #NO4DAP #TanamBuloh #sembangKuat

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply