Sedap pau kat tg malim ni ...

BMF 
Pesanan buat semua terutama yg suka makan dikedai2 org bukan islam yang bersepah di seluruh negara. Tonton video pada link bawah lni utk ketahui taraf anda mcmner bila makan di kedai apek nyonya itu.
 
 
Walaupun kedai itu ada sijil halal, tapi tuan punya kedainya itu bukan islam, pastinya berak pun tak basuh, tak bersunat, kencing tak basuh, mandi wajib tak der, haid nifas tak faham, makan babi, minum arak,sembah patung, dan sbgnya. 
 
 
 Takkan org mcmni yg sediakan makan kita di baik di restoran mahupun di shopping complex. Walaupun pekerja nya islam, tapi roh makanan itu adalah roh kafir. Bayangkan anda makan pau cina yg sedap. Walaupun isinya daging dan ayam, tapi bila dorg makan makanan tghari dorg yg tentunya ada babi dan arak, lepas tu sambung balik buat pau 'halal'... dan lepas tu berenti berak kesat dgn kertas, then sambung balik buat pau.. 
 
 
Kalau anda mmg suka makan tahi non muslim, tak dapekla den nak nolongnya. Atau ada suka makan mee berdarah haid non muslim tu mako den minta ampun bnyk2 pasai den jijik nak imagine nyo. Jadi kalau anda sokong kempen bmf, dgn beli produk dapor yg muslim punya tapi bila diluar terutama di shopping complex anda duduk makan2 di kedai nasi ayam tutttyy, burger tony romen, laksa ah choy dan sebagainya,maka tak gunala anda beria beli produk bmf dirumah anda itu. 
 
 
 oklah, terpulang la anda nak makan darah haid or tahi apek tu .. tugas aku sampaikan jer mesej2 mcmni. Kalau manfaat, ikut, kalau boring unsubscribe je channel aku ni...hihi 
 
 
wallahuaklam 
jauh sudah ku terlanjur 
jangan lupa pa-klik @  
www.dadiydoo.com

No comments

Powered by Blogger.