Rayer yang merapu.

Throwback
Negaraku. 
Lama tak dengar geng 1 line ni keudara. Sejak dpt jadi ahli dewan ni, kemain hiruk pikuk dewan dibuatnya. Ialah kan, tamby kalau tak kelintong, susah nak menang. Berapa ramai dulu kena kelentong dgn geng dia ni.
 Lani , harga kerusi agak mahal dipasaran kini.Ianya lebih mahal dari harga sebuah meja kayu jati. So sesiapa ada kerusi lebih, harap jgn dijual lah kerusi tu sebab abg non tgh usha mana kerusi nak beli. 


Dulu kalian pergunakan atok dengan siri pembohongan pembohongan utk mendptkan kuasa spt pd manifesto2 kalian. Tapi atok tak bodoh.Atok saja bagi peluang kat korang buat sesuka hati bila jadi menteri. 





Bila semua dah cukup bukti yg korang ni menjahanamkan negara, barulah atok potong tang kona... Abg non kata baru2 ni, dia akan masukkan atok dlm kabinetnya jika dia jd PM. Adakah atok sebodoh itu nak jd kabinet abg non. Baik jd PM lagi power dr jadi ahli kabinet. 

Last2 misi abg non hancuq leboq, dan akhirnya kak wan jijah jadi misi abg non jelah sebab sakit kepala. Kpd rayer, jagalah jelutong elok2. Sebab hang punya ketua pakat2 nak lari dah pasni.LGE dan LKS pun dah tak hirau dah kat tambi2 semua sebab dia pergunakan bangsa lu rayer utk berkuasa.

 'Lu ingat lu power kelentong ka rayer, ini atok maa.' AG TT pun boleh lah jadi ahli LTTE dah sebab terang2 defend dorg. Letaklah jawatan cepat sebelum kamu disepak. 


 wallahuaklam 
Jauh sudah kumenunggu 
www.dadiydoo.com

No comments

Powered by Blogger.