Kini tembelang mereka sudah terbuka.

Negaraku
Lama tak dengar kisah abg mad ni sejak ditembak dari pesawat perang oleh atuk dengan senapang patahnya. Sejak jatuh di perigi buta hari tu sudah jarang kedengaran suara abg mad dengan lawak2 nya yang bersahaja.


Kini di sidang parlimen , abg mad muncul kembali. Beliau kini menjawat jawatan azalinya iaitu sebagai pembangkang tapi kali ini kadar bangkangannya agar melampau pula.


Abg mad ni aku fikir bukan melayu sejati. Dengan senang hati beliau mengatakan bahawa melayu itu perasuah dan bangsa dap itu suci murni. 


Dia dia tidak pernah hendak muhasabh diri akan apa yang terjadi disekelilingnya terutama dalam keluarganya. Dia begitu membenci kejayaan oleh bangsa melayu dan amat berbangga dengan bangsa dap yang banyak menolong menubuhkan PAn itu.

Untuk itu, tak perlulah kita mengambil hati sangat dengan abg mad ini. Dia pun dah tak lama lagi kat situ, so biarlah dia dengan cara syok sendiri dia, kita teruskan kerja kita dan kita bina bangsa ini dengan cara kita sendiri.

 
Kini kita semua bersatu atas nama Allah yang Maha Esa.
Siapa sangka BMF ini membuka mata buat semua.BMF Kini tembelang mereka sudah terbuka.Alhamdulillah , teruskan istiqamah buat kejayaan anak cucu kita.

wallahuaklam
www.dadiydoo.com

#buymuslimfirst #Bmf #SupportMuslimProducts

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.