Tanjak parti ini memang lejen ...

Tanjak yang mana? 
Aku nak jual tanjak tapi lately ada mcm2 fesyen tanjak dok ada. Last2 ada kawan suruh up gambar ni utk kalian pilih which one is better. 2 tanjak terawal tu bakal kita gunakan nak lawan dap, dan tanjak ke3 tu mereka gunakan utk lwn abg mad Sabu. Mcmna dap tak naik tocang, melayu dlm PH tak sekuat mana.


Harap muka jer garang, tapi telor jauh kedalam. Gaduh sama sendiri je handal...dgn bangsa dap bunyi pun tak berani. Kerana tu lah ABU CP senang2 je bawak masuk.. apa ada hal. Ada bran mau lawan sama taukey ka? REFORMANI!!!! So parti mcmnikah nak bawa negara ke arah yg lebih maju. Nak jawatan kena bertumbuk dulu, nak kerje dgn abg non, kena gomol2 dulu... 

 Aku dah puas ditipu oleh mereka ini.


To all my friends... Keep the momentum on bro! When the going gets tough, lets tough get going. 


Wallahuaklam
 Jauh dah mereka merapu 
Www.dadiydoo.com 


  ps: Sebelum anda meninggalkan blog ini, pastikan anda klik sekali pada mana2 iklan gugel (klik disini) yang ada dalam blog ini sebagai tanda sokongan buat kami dalam menguruskan karya ini.Terimakasih.

No comments

Powered by Blogger.